Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 717 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White - popis produktu

Sálovky Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White:S vhodnou obuví se sportuje jedna radost. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White. Jejich vlastnosti jsou uzpůsobené tak, aby vyhovovaly pro konkrétní sporty, zrovna tento model se nejvíc hodí, když se hraje florbal, házená a volejbal. Zaslouží se o odpružení tvrdých dopadů nohou při rychlých pohybech. Velikost sálovek Mizuno odpovídá 4 UK. Sladit Sálovky s vaším oblečením vám pomůže Tmavě modrá barva. Zajímavé přednosti sálovek Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White Pohodlné sálové boty jsou určené pro sportování pod střechou Design a vzhled sálových bot Mizuno je upraven pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 4 Barevné provedení sálovek Mizuno: tmavě modrá

Produkt Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Sálovky
ZnačkaMizuno
E-shopAlza.cz

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White - další zajímavé produkty

Mizuno Ghost Shadow / White / Rose / Snow White - jak nakoupit nejvýhodnější?