Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 241 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White - popis produktu

Sálovky Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White:Vhodná obuv přispívá k úspěchu při sportovním výkonu. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White. Jsou uzpůsobeny tak, aby se jejich vlastnosti maximálně prokázaly u konkrétního sportu, právě tento model představuje ideální volbu pro ty, které baví florbal, házená a volejbal. Mají schopnost tlumit tvrdé dopady i v zápalu hry. Velikost sálovek Mizuno je 9,5 UK. Vkusně nakombinovat Sálovky s dalším sportovním oblečením vám umožní Bílá barva. Klíčové funkce sálovek Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White Kvalitní sálové boty do tělocvičny Design a vzhled sálových bot Mizuno je navržen pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 9,5 Barva sálovek Mizuno: bílá

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní potřeby, patří značce Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White - parametry produktu

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White - další zajímavé produkty

Mizuno Wave Dimension Mid / White / Rose / Snow White - jak nakoupit nejvýhodnější?