Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 916 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat - popis produktu

Sálovky Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat:K pořádnému sportovnímu výkonu potřebujete i pořádné boty. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat. Jejich vlastnosti vynikají zejména u konkrétních sportů, zrovna tento model se nejvíc hodí, když se hraje florbal, házená a volejbal. Odpruží nohy od tvrdých dopadů v zápalu hry. Velikostní číslo sálovek Mizuno odpovídá 5 UK. Dokonale sladit sálovky s vaším oblečením vám pomůže černá, kterou doplní bílá podrážka. Zásadní vlastnosti sálovek Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat Kvalitní sálové boty pro sportovní aktivity pod střechou Design sálových bot Mizuno je navržen pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 5 Barevné provedení sálovek Mizuno: černá Podrážka bude u sálových bot bílá Podešev: XG Rubber

Produkt Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Sálovky
ZnačkaMizuno
E-shopAlza.cz

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat - další zajímavé produkty

Mizuno Wave Lightning Z7/Blkoyster/Mpgold/Irongat - jak nakoupit nejvýhodnější?