Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 867 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite - popis produktu

Sálovky Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite:Pořádná sportovní obuv vám dopomůže k úspěchu při sportovních výkonech. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite. Jejich vlastnosti jsou navrženy tak, aby odpovídaly potřebám konkrétního sportu, zrovna tento model se nejvíc hodí, když se hraje florbal, házená a volejbal. I při rychlých pohybech dodají jistotu odrazům a zajistí měkké dopady. Velikostní číslo sálovek Mizuno odpovídá 1,5 podle UK stupnice. Originálně nakombinovat Sálovky se zbytkem outfitu vám pomůže Tmavě modrá barva. Důležité přednosti sálovek Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite Kvalitní sálové boty jsou navržené pro sportovní aktivity v tělocvičně Design a vzhled sálových bot Mizuno je upraven pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 1,5 Barevné provedení sálovek Mizuno: tmavě modrá

Produkt Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Sálovky
ZnačkaMizuno
E-shopAlza.cz

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite - další zajímavé produkty

Mizuno Thunder Blade Z / Eveblue/Techgreen/Iolite - jak nakoupit nejvýhodnější?