Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon)

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon)

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 141 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) - popis produktu

Sálovky Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon):S kvalitní a pohodlnou obuví můžete našlápnout na cestu k úspěchu. Nejinak je tomu i u sálových sportů, kde určitě oceníte obuv pro pány i dámy Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon). Jejich vlastnosti jsou navrženy tak, aby odpovídaly potřebám konkrétního sportu, tento model bude vyhovovat právě vám, jestli vás baví florbal, házená a volejbal. Ochrání vás od tvrdých dopadů nohou v zápalu hry. Velikost sálovek Mizuno je 9 podle UK stupnice. Vkusně nakombinovat Sálovky s vaším sportovním outfitem vám usnadní Oranžová barva. Zajímavé přednosti sálovek Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) Pohodlné sálové boty slouží pro sportování pod střechou Design sálových bot Mizuno je ideální pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 9 Zbarvení sálovek Mizuno: oranžová

Produkt Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Sálovky
ZnačkaMizuno
E-shopAlza.cz

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) - další zajímavé produkty

Mizuno Wave Mirage 5 / Nflame/Black/Bolt2(Neon) - jak nakoupit nejvýhodnější?