LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 297 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor - popis produktu

Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor Nadčasový odkládací stolek Latrisha dodá vaší domácnosti tu správnou jiskru a šarm. Zajímavým rysem stolku je jeho kulatá deska z bezpečnostního skla v mramorovém vzhledu s černým lemováním. Četné bílé a šedé prvky mramoru se navzájem prolínají jako jemné vlny, výsledkem je vzor, který činí každý stůl originálním. Podstavu stolku tvoří černý kovový rám, který bude ideálním doplňkem do vašeho příbytku. Své uplatnění najde opravdu kdekoli, zda k servírování občerstvení, poslouží jako podstavec pod lampu nebo místo pro odložení drobností ve vaší předsíni. Stolek Latrisha rozzáří svým designem prostor každého interiéru a je připraven být vám vždy po ruce. Rozměr: 60cm x 34cm x 60cm (š x v x h)Materiál: bezpečnostní sklo - imitace mramoru, kovMax. zatížení: 50kgBarva: bílá, černá

Produkt LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, je vyroben z materiálu kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka LuxD, materiálové provedení je kov, sklo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor - parametry produktu

Hmotnost13 kg
Délka60 cm
Šířka60 cm
Výška34 cm
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky
ZnačkaLuxD
Materiálkov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor - další zajímavé produkty

LuxD Designový odkládací stolek Latrisha 60 cm bílý - vzor mramor - jak nakoupit nejvýhodnější?