LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie - popis produktu

Designová konzole Jax 104 cm akácie Designová konzole Jax zaujme svojí originalitou a dodá domácnosti osobitý charakter. Spojení přírodního dřeva akácie a černých železných nohou dokáže vytvořit v interiéru velmi útulnou atmosféru, která bude každodenním potěšením pro vaše oči. Zda bude sloužit v předsíni, v obývacím pokoji či v ložnici, v každém úkolu si zachová šarm a charisma a přesvědčí vás o svých kvalitách. Vrchní odkládací plocha zase čeká na dekorativní předměty, vázy s kyticí, květináče, suvenýry či rodinné fotografie. Obzvláště harmonicky vynikne s doplňky ze stejnojmenné série. Tímto kouskem esteticky, ale také funkčně doladíte vzhled vašeho čarokrásného domova. Rozměr: 104cm x 80cm x 52cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo akácie, železoBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k povaze použitého materiálu a výrobnímu procesu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie patří do skupiny produktů Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě 8c662d, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost16 kg
Délka104 cm
Šířka52 cm
Výška80 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieToaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Jax 104 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?