LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá - popis produktu

Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá Designová konzole Rococo navržená v barokním stylu upoutá svými zakřivenými liniemi. Okouzlující a moderní konzole bude výrazem vašeho stylového vkusu, prostředí dodá mimořádné a nezaměnitelné charisma. Její pompézní design je definován elegantně zakřivenýma nohama konzoly a černým opálovým vzhledem skleněné desky konzoly. Díky tomu bude magnetem pro oči v každé jídelně. Její okouzlující vzhled vynikne hlavně v kombinaci s doplňky ze stejnojmenné série. Své využití najde v kterékoli místnosti ve vaší domácnosti. Konzole esteticky, ale také funkčně doladí vzhled vašeho čarokrásného domova. Rozměr: 140cm x 75cm x 50cm (š x v x h)Materiál: bezpečnostní sklo - vzor opál, nerezová ocelTloušťka skleněné desky: 8mmBarva: černá, zlatá

Produkt LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě 000000, materiálové složení kov, sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá - parametry produktu

Hmotnost34 kg
Délka140 cm
Šířka50 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barva000000
KategorieToaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Rococo 140 cm černá / zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?