LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 637 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor - popis produktu

Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor Designový kousek, který působí elegantně, moderně a je prakticky využitelný v jakékoli části interiéru. Takovým je konzole Haines. Ovšem není to jen konzole do předsíně, ale krásně ukáže i jako pomocnice v ložnici k odkládání kosmetických vychytávek pro dámy. Také najde uplatnění v obýváku, kde jej můžete využít jako prostor pro vystavení darované kytice květin, rodinných fotografií nebo suvenýrů z dovolených. Skleněná stolová deska krásně spočívá na extravagantním černém kovovém rámu. Rám je z obou stran navržen v mřížkovaném vzoru. V kombinaci s dalším nábytkem ze série Haines vytvoříte harmonický koncept interiéru. Konzola se dvěma odkládacími plochami se stane ozdobou každé domácnosti. Rozměr: 120cm x 75cm x 35cm (š x v x h)Materiál: MDF, kov, bezpečnostní skloTloušťka stolové desky: 5mmMax. nosnost: 10kgBarva: černá

Produkt LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, MDF, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě 000000, materiálové složení kov, MDF, sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka120 cm
Šířka35 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barva000000
KategorieToaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, MDF, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor mramor - jak nakoupit nejvýhodnější?