Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub - popis produktu

Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub Máte nevyužité místo v předsíni nebo prázdný kout v obýváku? Vyplňte ji konzolí, která poslouží mnoha způsoby. Moderní konzole Phailin si vás získá jednoduchým a praktickým designem. Vrchní odkládací plocha zase čeká na dekorativní předměty, vázy s voňavou kyticí z živých květin, květináče, suvenýry či rodinné fotografie. S dekorem dubového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Dřevěné nohy podtrhují její celkový vzhled a zajistí její stabilitu na jakémkoli povrchu. Konzole přichází v nadčasovém barevném provedení, což ji činí snadno kombinovatelným ke zbývajícímu nábytku. Tento elegantní nábytek nezabere mnoho místa, ale vkusně doplní každý interiér. Rozměr: 100cm x 94cm x 30cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaMateriál nohou: dřevoTloušťka: 18mmBarva: hnědá, bílá

Produkt Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Sofahouse, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní stolky, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub lze nalézt mezi produkty ve skupině Konzolové stolky, patří pod značku Sofahouse, v barvě 8c662d, materiálové složení MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub - parametry produktu

Hmotnost19 kg
Délka100 cm
Šířka30 cm
Výška94 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Toaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová konzole Phailin 100 cm vzor dub - jak nakoupit nejvýhodnější?