LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie - popis produktu

Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie Konferenční stolek Jax je originální kus nábytku, který pomůže vytvořit neuvěřitelně stylový interiér. Díky ruční práci a přírodnímu charakteru stolové desky budete mít v domácnosti jedinečný unikát. K jeho výrobě bylo použito akáciové dřevo známé svou odolností a nádhernou strukturou. Odlehčení celého designu je docíleno použitím vlásenkových nohou v černé barvě, které vhodně doplňují naturální vzhled desky. V kombinaci s dalším nábytkem ze dřeva akácie vypadá stůl obzvláště krásně. Pokud milujete nadčasový design a máte rádi jedinečné doplňky, pak konferenční stolek Jax je skvělou volbou pro vaši domácnost. Rozměr: 100cm x 40cm x 41cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo akácie, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k povaze použitého materiálu a výrobnímu procesu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie patří do skupiny produktů Designový nábytek, patří značce LuxD, barevná varianta je 8c662d, z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie patří do skupiny produktů Kovový nábytek, je v nabídce značky LuxD, barevná varianta je 8c662d, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost14 kg
Délka100 cm
Šířka41 cm
Výška40 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieNábytek, Designový nábytek, Konferenční stolky, Kovový nábytek, Toaletní stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designový konferenční stolek Jax 100 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?