LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 637 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub - popis produktu

Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub Designový kousek, který působí elegantně, moderně a je prakticky využitelný v jakékoli části interiéru. Takovým je konzole Haines. Ovšem není to jen konzole do předsíně, ale krásně ukáže i jako pomocnice v ložnici k odkládání kosmetických vychytávek pro dámy. Také najde uplatnění v obývacím pokoji, kde ji můžete využít jako prostor pro vystavení květin, rodinných fotografií nebo suvenýrů z dovolených. Skleněná stolová deska krásně spočívá na extravagantním černém kovovém rámu. Rám je z obou stran navržen v mřížkovaném vzoru. V kombinaci s dalším nábytkem ze série Haines vytvoříte harmonický koncept interiéru. Konzola se dvěma odkládacími plochami se stane ozdobou každé domácnosti. Rozměr: 120cm x 75cm x 35cm (š x v x h)Materiál: MDF, kov, bezpečnostní skloTloušťka stolové desky: 5mmMax. nosnost: 10kgBarva: černá, přírodní hnědá

Produkt LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě c6a27e, materiál je kov, MDF, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě c6a27e, materiálové složení kov, MDF, sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka120 cm
Šířka35 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barvac6a27e
KategorieToaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
Materiálkov, MDF, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Haines 120 cm vzor divoký dub - jak nakoupit nejvýhodnější?