LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor - popis produktu

Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor Konzole Salus vás svým neobyčejným designem upoutá hned na první pohled. Deska konzole je vyrobena z vysoce kvalitní keramiky v mramorovém vzhledu. Keramická vrstva je nanesena na stabilní desce z bezpečnostního skla. Četné prvky mramoru se navzájem prolínají jako jemné vlny, výsledkem je vzor, který činí každou konzoli originální. Kvalitní kovový rám růžovo-zlaté barvy zaujme také svojí asymetrickou strukturou. Deska nabízí prostor pro stylovou stolní lampu, vázu, svícen nebo rostliny. V kombinaci s dalším nábytkem ze série Salus vytvoříte harmonický koncept interiéru. Rozměr: 100cm x 76cm x 40cm (š x v x h)Materiál: keramika, bezpečnostní sklo, pozlacený kovTloušťka stolové desky: 1cmRozměr nohou: 4cm x 2cmMax. nosnost: 100kgBarva: tyrkysová, růžovo-zlatá

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě ff91ff, materiál je Keramika, kov, sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor patří do skupiny produktů Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě ff91ff, materiálové složení Keramika, kov, sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor - parametry produktu

Hmotnost22 kg
Délka100 cm
Šířka40 cm
Výška76 cm
MateriálSklo
Barvaff91ff
KategorieToaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barvaff91ff
MateriálKeramika, kov, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Salus 100 cm tyrkysová - vzor mramor - jak nakoupit nejvýhodnější?