LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá - popis produktu

Designová konzole Kathleen 110 cm černá Designová konzole Kathleen je skutečný skvost zhotovený v honosném barokním stylu. Je vyrobena z lakovaného dřeva Paulownia a plastu. Malé zlaté květinové ozdoby nádherně vyniknou na tmavém podkladu, dřevěné konzole dodávají obzvlášť okázalý vzhled. Styl konzole dokonale podtrhne vaši individualitu. Ručně vyráběné dekorace a ozdoby zaručují, že tento skvost bude lákat všechny pohledy u vás doma. Starožitný povrch konzole vytváří dojem 'opotřebování' a tím dokonale zvýrazňuje klasický, elegantní charakter tohoto nádherného kusu nábytku. V kombinaci s dalším nábytkem ze série Kathleen vytvoříte harmonický koncept interiéru. Konzole esteticky, ale také funkčně doladí vzhled vaší domácnosti. Rozměr: 110cm x 75cm x 35cm (š x v x h)Materiál: lakované dřevo Paulownia, plastBarva: černá

Produkt LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá patří do skupiny produktů Toaletní stolky, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je Drevo, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě 000000, materiálové složení Drevo, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka110 cm
Šířka35 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barva000000
KategoriePláště, Toaletní stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálDrevo, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzole Kathleen 110 cm černá - jak nakoupit nejvýhodnější?