LEGO Batman 2: DC Super Heroes

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - popis produktu

Hra na PC LEGO Batman 2: DC Super Heroes: Hra LEGO Batman 2: DC Super Heroes je vylepšeným následovníkem prvního dílu, jehož se prodalo po celém světě více než 11 milionů kusů. Obsahuje slavnou dvojici Batmana a Robina i další superhrdiny ze světa DC. Těšit se můžete na Supermana, ženu Wonder Woman či sbor Green Lantern. VypnutoHra LEGO Batman 2: DC Super Heroes je vylepšeným následovníkem prvního dílu, jehož se prodalo po celém světě více než 11 milionů kusů. Obsahuje slavnou dvojici Batmana a Robina i další superhrdiny ze světa DC. Těšit se můžete na Supermana, ženu Wonder Woman či sbor Green Lantern. Všichni se společnými silami budou snažit zachránit Gotham City před zničením nechvalně známými zločinci Lexem Luthorem a Jokerem. V druhém díle si vychutnáte nový a originální příběh plný akce a klasického LEGO a humoru. Přitom budete samozřejmě ztuha bojovat, abyste dostali všechny darebáky zpět za mříže.Klíčové vlastnostiZažijte původní LEGO dobrodružstvíVydejte se otevřeným světem Gotham City po svých, vzduchem nebo nasedněte například do batmobiluVychutnejte si mluvící LEGO postavičkyNové převleky a zařízení, jako je například Batmanova energozbroj či Robinův ochranný oblekNalezněte 50 postav ze světa DC ComicsZkuste si své nové super dovednostiSkvělá zábava s přáteliHra nabídne rovněž kooperativní režim, díky kterému se budete moci bavit společně s rodinou nebo přáteli. Umožní vám prozkoumat všechny nové oblasti Gotham City, a to s využitím rozličných dopravních prostředků, včetně Batmobilu a Batwingu. Kromě toho budete při boji proti bezpráví získávat řadu nových předmětů a obleků. Například batmanův Power Suit či Robinův Hazard Cannon, a osvojovat si tak zcela nové schopnosti, včetně létání, super dechu a termálního vidění.

Produkt LEGO Batman 2: DC Super Heroes patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt LEGO Batman 2: DC Super Heroes patří do skupiny produktů Lego Batman, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - parametry produktu

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - historie ceny a dostupnosti

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - další zajímavé produkty

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - jak nakoupit nejvýhodnější?