LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Marvel Super Heroes - popis produktu

Hra na PC LEGO Marvel Super Heroes: Přichází velký okamžik v životě každého fanouška klasických superhrdinů z marvelovského světa, kteří se tentokrát představí jako figurky složené z kostiček LEGO. Zemi hrozí nebezpečí a totální zkáza, o kterou se chtějí postarat Loki, Galactus a další hromada nepřátel. Situace se jeví velice špatně, a proto se do děje vkládá Nick Fury. Ten povolává do New Yorku hvězdnou sestavu v čele se Spider-Manem, Iron Manem, Thorem, Wolverinem a nevypočitatelným Hulkem.VypnutoPřichází velký okamžik v životě každého fanouška klasických superhrdinů z marvelovského světa, kteří se tentokrát představí jako figurky složené z kostiček LEGO. Zemi hrozí nebezpečí a totální zkáza, o kterou se chtějí postarat Loki, Galactus a další hromada nepřátel. Situace se jeví velice špatně, a proto se do děje vkládá Nick Fury. Ten povolává do New Yorku hvězdnou sestavu v čele se Spider-Manem, Iron Manem, Thorem, Wolverinem a nevypočitatelným Hulkem.Klíčové vlastnostiPomožte zachránit zemi v kůži vašeho oblíbeného Marvel hrdinyPoužívejte nové mocné pohyby v roli velkých postav jako Hulk a AbominationObjevte LEGO Manhattan, který jste dosut neviděliVytvořte si unikátního superhrdinu díky možnosti upravovat si postavičkyUžijte si vzrušující originální příběh protkaného klasickým LEGO herním dobrodružstvím a humoremVíce než 100 postavKaždý má svoje jedinečné schopnosti a je nutné, aby si postavy navzájem pomáhaly, což u Hulka bude jako obvykle problém. Hra srší humorem a různými průpovídkami, které popichují konkrétní hrdiny na citlivých místech. Postupně lze odemknout více než 100 postav, díky kterým si užijete rozdílný herní zážitek.

Produkt LEGO Marvel Super Heroes lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Marvel Super Heroes - parametry produktu

LEGO Marvel Super Heroes - historie ceny a dostupnosti

LEGO Marvel Super Heroes - další zajímavé produkty

LEGO Marvel Super Heroes - jak nakoupit nejvýhodnější?