LEGO Worlds (PC) DIGITAL

LEGO Worlds (PC) DIGITAL

LEGO Worlds (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 575 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Worlds (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC LEGO Worlds (PC) DIGITAL:Vítejte v ohromném světě, kde hlavní roli představují LEGO kostičky. Vydejte se do neznámých končin a vydolujte potřebné suroviny. Hned poté pak svět můžete začít měnit k obrazu svému. 71% Vydejte se do otevřeného světa, kde si můžete dělat prakticky cokoli z legendárních LEGO kostiček. Využijte svoji představivost a postavte zcela unikátní LEGO světy. Celý svět pak lze šikovně oživit například medvědy nebo draky. Začněte stavět svůj svět Na výstavbu však budete potřebovat jednotlivé kostičky, které však musíte nejprve vydolovat ze všech okolních objektů. Hrajte si i s ostatnímiFenomén stavebnice LEGO dosahuje svého vrcholu. Vrhněte se do práce sami nebo rovnou s kamarádem. Vytvořený LEGO ekosystém se lze podělit s celou nadšenou komunitou. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 10ProcesorIntel Quad Core - 2,6 GHzGrafikaNVIDIA GTX 480 / AMD Radeon HD 5850DirectX11.0RAM4 GBHDD10 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Dual Core - 2 GHzGrafikaMinimálně 512 MB RAMDirectX11.0RAM2 GBHDD10 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt LEGO Worlds (PC) DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

LEGO Worlds (PC) DIGITAL - parametry produktu

LEGO Worlds (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

LEGO Worlds (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

LEGO Worlds (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?