ISSORIA ISSAR 50ml

ISSORIA ISSAR 50ml

ISSORIA ISSAR 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 551 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ISSAR 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Sauvage od Christian Dior tak se Vám tato vůně bude líbit„Volnost je pro mě naprostá nezbytnost. Svoboda mého těla a duše, bez limitů, bez podmínek. Podstatou celého mého života je jednoduchá volnost bytí.“Orel vznášející se nad krajinou, a ne kanárek v kleci! Jste muž, který potřebuje prostor, aby mohl volně dýchat, muž, který nesnese okovy, aby se mohl volně pohybovat a muž, který potřebuje svobodu ve snech, abys je mohl plnit. Volnost a svoboda pro Vás znamená všechno a nikým a ničím si ji nenecháte vzít.ISSORIA ISSAR je rebelská vůně s nespoutanou a divokou duší. Dokonale doplňuje charakter silné osobnosti, která se vyznačuje neodolatelným charismatem. Kombinace intenzivního citrusového akordu bergamotu s černým a sečuánským pepřem je přímo výbušná. Svou sílu parfém ukazuje hned v úvodu a každým dalším přivoněním nabírá na intenzitě. Aromatická levandule, dřevito-pikantní pačuli a výrazný vetiver dokazují nezkrotnost divoké přírody, která byla inspirací při tvorbě tohoto parfému. ISSORIA ISSAR zkrátka vyčnívá z davu v tom nejlepším slova smyslu.ISSORIA ISSAR, tak voní absolutní volnost bez kompromisů, tak voníte Vy.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA ISSAR 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ISSAR 50ml - parametry produktu

ISSORIA ISSAR 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ISSAR 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ISSAR 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?