ISSORIA AMARY 50ml

ISSORIA AMARY 50ml

ISSORIA AMARY 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 452 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA AMARY 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Boss No.6 Bottled od Hugo Boss tak se Vám tato vůně bude líbit'Vždy jednám podle vlastního přesvědčení a odmítám činit rozhodnutí proti své vůli. Ústupky z čestnosti a rozvahy jsou pro mě nepřípustné.'Muž s pevným charakterem, hodnotami a názory, to jste Vy. Řídíte se tím, že muž si má za svými rozhodnutími stát, jste proto neoblomný a takříkajíc neovlivnitelný. Máte jasně stanovený hodnotový žebříček, víte, co jste v životě ochotni udělat a snést, a co je už za hranicemi, které odmítáte překročit. Díky tomu Vás lidé považují za čestného „správného“ chlapa, který vždy dodrží své slovo, a na kterého se dá vždy spolehnout.ISSORIA AMARY je nadčasovým kouskem vhodným pro každodenní nošení. Její svěží, intenzivní a poněkud nevšední kompozice si získala srdce mnoha mužů a zejména žen, které tuto vůni na mužích prostě milují. Svěží a křupavé jablko v kombinaci s bergamotem snadno otevírají dvířka do jemně pikantního hřejivého složení. Smyslná vanilka a výrazné dřevité tóny dodávají parfému klasický styl. Zemitý dubový mech s pelargonií a zajímavým akcentem vetiveru do vůní vnášejí aroma přírody, kde se setkáváme s harmonií sladkých, svěžích a intenzivních čichu lahodících tónů. ISSORIA AMARY oplývá moderním duchem s klasickými prvky. Je proto vhodný pro všechny věkové kategorie.ISSORIA AMARY je klasická vůně, která odráží Váš pevný charakter a srdce na správném místě.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA AMARY 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA AMARY 50ml - parametry produktu

ISSORIA AMARY 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA AMARY 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA AMARY 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?