ISSORIA REUBEN 50ml

ISSORIA REUBEN 50ml

ISSORIA REUBEN 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA REUBEN 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Acqua di Gio od Giorgio Armani tak se Vám tato vůně bude líbit„Co mě v životě ještě čeká? Směle vykročím vpřed a nechám se vést na další cestě za dobrodružstvím.“Život je jedno velké dobrodružství a Vy si to velmi dobře uvědomujete. Není čas na přemýšlení, není čas na obavy, prostě naskočíte na vlnu a necháte se unášet. Více zábavy, více radosti, více dobrodružství a nekonečné zážitky, to je to, co Vám život nabízí, když se mu naplno oddáte. Nechte se vést cestou života a pocítíte svobodu.Pokud hledáte parfém, který Vás nakopne do nového dne lépe, než šálek silné kávy ISSORIA REUBEN je tím správným života budičem přímo pro Vás. Kompozice vůně je aromatická, energická a svěží. Svěžest spočívá ve výrazných citrusových tónech. Nahořklý bergamot, sladkokyselé suché aroma limetky a šťavnatého citronu Vás osvěží jako čerstvý jarní vzduch za časného rána. Aromatickou část tvoří zejména rozmarýn, který ve spojení s pikantním koriandrem a muškátovým oříškem dominuje v samotném srdci vůně. Mužnou energií a intenzitou nabitý cedr a dubový mech se objevují po úplném rozvinutí vůně.ISSORIA REUBEN vyjadřuje svobodu a sílu muže, který každý jeden den prožívá naplno a nechává se vést cestou života.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA REUBEN 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, Zag Zodiak, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA REUBEN 50ml - parametry produktu

ISSORIA REUBEN 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA REUBEN 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA REUBEN 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?