ISSORIA CASPEN 50ml

ISSORIA CASPEN 50ml

ISSORIA CASPEN 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 536 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA CASPEN 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Allure Homme Sport od Chanel tak se Vám tato vůně bude líbit„Do hry s názvem život vkládám všechno! Je to risk, který se vyplatí.“Do všeho jdete naplno, s celou svojí energií, celou svou duší. Ať je to sport, kariéra, partnerské vztahy řídíte se heslem „všechno nebo nic.“ Máte neskutečnou energii, výdrž, sílu a odhodlání, díky tomu sklízíte jeden úspěch za druhým. Rád balancujete na hraně, ale Váš risk se Vám vždy vyplatí. Váš život je jedno velké dobrodružství plné neomezených možností.ISSORIA CASPEN je nadčasová vůně pro aktivního muže – křišťálově čistá, neskutečně svěží a zářivá. Tato vůně o Vás vypovídá, že jste muž, který se nezalekne žádné výzvy. Spojuje v sobě svěžest a čistotu mořských tónů a vzdušných aldehydů s jemnou sladkostí vanilky. Koření, cedr a zářivá ambra Vám dodají správnou dávku adrenalinu potřebnou ke zdolávání výzev, které na Vás čekají. Svěží, intenzivní a mimořádně svůdný parfém ISSORIA CASPEN s Vámi udrží krok během Vašeho celého zážitky nabitého dne. ISSORIA CASPEN Vám pomůže překonat strach a dodá vám odvahu hrát vabank – všechno nebo nic!50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA CASPEN 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA CASPEN 50ml - parametry produktu

ISSORIA CASPEN 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA CASPEN 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA CASPEN 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?