ISSORIA COLTIN 50ml

ISSORIA COLTIN 50ml

ISSORIA COLTIN 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 466 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA COLTIN 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Man Eau Fraiche od Versace tak se Vám tato vůně bude líbit„Děkuji, že mi věříš, dáváš mi sílu a důvod nevzdat se.“Jste muž se silnými citovými vazbami ke svým nejbližším. Když si už jednou někoho připustíte k tělu vytvoří se mezi Vámi silné pouto plné vzájemné lásky, podpory a porozumění. Sdílíte spolu všechny životní slasti i strasti a jste si vzájemnou oporou. Vaše partnerství, přátelství a rodinné vztahy vám dávají pocit bezpečí a zároveň pocit svobody. I když Vás Vaše dobrodružná povaha zavede daleko od Vašich blízkých Vy stále cítíte jejich podporu a víte, že tady pro Vás budou za všech okolností.ISSORIA COLTIN je svěží parfém moderního muže se svobodným duchem a nevídaným charismatem. Od prvního okamžiku Vaše smysly zaplaví jiskřivá svěžest bergamotu v kombinaci s aromatickými tóny šalvěje a kardamomu. Stále svěží, ale už hlubší dřevité tóny cedru jsou protkány hebkým a jemným pižmem a zářivou ambrou. ISSORIA COLTIN je klasická pánská vůně se špetkou elegance, modernosti a osobitého stylu.ISSORIA COLTIN se stane Vaší potřebnou dávkou povzbuzení při zdolávání náročných výzev, ale i během běžného dne.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA COLTIN 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA COLTIN 50ml - parametry produktu

ISSORIA COLTIN 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA COLTIN 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA COLTIN 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?