DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02:Dermacol Longlasting Intense Colour přináší dlouhotrvající a intenzivní oční stín a linku 2 v 1 pro bezchybné kouřové líčení nebo pro precizně definovanou oční linku. Dermacol přináší extra tenkou automatickou mikrotužku na oči Waterproof Micro Eyeliner, která velmi přesně a snadno vykreslí kontury díky super tenkému hrotu. Veganská kosmetická pomůcka pro přirozený vzhled je voděodolná a potěší obsahem Bisabololu a vitamínu E. Praktická vysouvací tuha usnadňuje manipulaci i skladování a prodlužuje životnost tužky. Intenzitu barvy lze jednoduše upravovat nanášením více vrstev a díky sametové a ultra jemné textuře vytvářet výrazné i jemné linky kopírující kontury řas. Tužka na oči DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 v hnědé barvě pro všechny typy pleti se nerozmazává a vydrží až 8 hodin. Klíčové vlastnosti tužky na oči DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - hnědáAutomatická tužka na oči se sametovou a ultra jemnou texturouDERMACOL Waterproof Micro Eyeliner přesně a snadno vykreslí kontury díky super tenkému hrotuMikrotužka na oči vytvoří výrazné i jemné linky kopírující kontury řasIntenzitu barvy lze upravovat nanášením více vrstevS praktickou vysouvací tuhouDERMACOL Waterproof Micro Eyeliner je voděodolnáObsahuje Bisabolol a vitamín EVeganská tužka na oči se nerozmazáváWaterproof Micro Eyeliner č.02 vydrží až 20 hodinSuper tenká mikrotužka pro přirozený vzhled je vhodná pro všechny typy pleti

Produkt DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 patří do skupiny produktů Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - parametry produktu

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - další zajímavé produkty

DERMACOL Waterproof Micro Eyeliner č.02 - jak nakoupit nejvýhodnější?