DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 103 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02: DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet je tužka na oči, která skvěle podtrhne denní i večerní líčení. Její fialový odstín doplňují třpytivé odlesky, které nikdo nepřehlédne. Tato oční tužka disponuje příjemnou krémovou texturou, která vaše oko nezatíží a zároveň vydrží na svém místě po dlouhý čas. DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 je navíc voděodolná, vysouvací a snadno se nanáší.  Klíčové vlastnosti tužky na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 je tužka na oči, která je vhodná pro denní i večerní líčeníMá odvážný fialový odstínDisponuje krémovou texturou, která nezatěžuje a vydržíDERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 je vhodná i k nalíčení uvnitř oka, což rozzáří i unavené očiPoužití:Aplikujte dle požadovaného tvaru na dolní či spodní víčko.Po aplikaci jemně zaschne, to zajistí její výdrž.

Tento produkt se nachází v kategorii Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 - parametry produktu

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 - další zajímavé produkty

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 - jak nakoupit nejvýhodnější?