DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g: Tužka na oči DERMACOL 12h True Colour Eyeliner dokonale zvýrazní a podtrhne krásu vaších očí po dobu až 12 hodin bez rozmazání a vyblednutí i v extrémních teplotách. S tužkou na oči od DERMACOL 12h True Colour Eyeliner perfektně zvýrazníte vaše oči a podtrhnete jejich krásu pouze jednou aplikací. Voděodolná krémová tužka na oči má černou barvu, která po nanesení vydrží až neuvěřitelných 12 hodin bez rozmazání a vyblednutí. Stabilně drží dokonce i v extrémních teplotách do 50 °C. Tužka na oči je ideální při líčení linky uvnitř oka pro optické zvětšení a rozjasnění. Hodí se tedy i pro menší a unavené oči. Tužka je vhodná také na vykreslení intenzivnější oční linky nebo k přesné lince. Díky tomu, že je tužka voděodolná nebudete se obávat nechtěného rozmazání při kontaktu s vodou. S klidem si svůj make-up můžete vylepšit ikdyž půjdete k vodě, do fitcentra nebo na procházku v dešti. Klíčové vlastnostikrémová tužka na oči v černé barvěvoděodolnádlouhotrvající textura s výdrží až 12 hodinsnadno a rychle se nanášíodolná i v extrémních teplotách max. 50 °Coftalmologicky testováno

Produkt DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g - parametry produktu

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g - další zajímavé produkty

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.08 Black 2 g - jak nakoupit nejvýhodnější?