DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 87 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03: Černá tužka na oči je základem každé ženské výbavy. Dodá vašemu pohledu hloubku a smyslnost. Nabízíme vám DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal, která skvěle doplní denní i večerní líčení. Tato tužka disponuje příjemnou krémovou texturou, která vaše oko nezatíží a zároveň vydrží na svém místě po dlouhý čas. DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 je navíc voděodolná, vysouvací a snadno se nanáší.  Klíčové vlastnosti tužky na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 je černá tužka na oči, která je vhodná pro denní i večerní líčeníDisponuje krémovou texturou, která nezatěžuje a vydržíDERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 je vhodná i k nalíčení uvnitř oka, což rozzáří i unavené očiPoužití:Aplikujte dle požadovaného tvaru na dolní či spodní víčko.Po aplikaci jemně zaschne, to zajistí její výdrž.

Tento produkt naleznete ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 patří do skupiny produktů Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 - parametry produktu

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 - další zajímavé produkty

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Opal nr.03 - jak nakoupit nejvýhodnější?