DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 71 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10:Tužka na oči DERMACOL 12h True Colour Eyeliner dokonale zvýrazní a podtrhne krásu vaších očí po dobu až 12 hodin bez rozmazání a vyblednutí i v extrémních teplotách. S tužkou na oči od Dermacol 12h True Colour Eyeliner perfektně zvýrazníte vaše oči a podtrhnete jejich krásu pouze jednou aplikací. Voděodolná krémová tužka na oči má perfektně sytou barvu, která po nanesení vydrží až neuvěřitelných 12 hodin bez rozmazání a vyblednutí. Stabilně drží dokonce i v extrémních teplotách do 50 °C. Tužka na oči je ideální při líčení linky uvnitř oka pro optické zvětšení a rozjasnění. Hodí se tedy i pro menší a unavené oči. Tužka Dermacol je vhodná také na vykreslení intenzivnější oční linky nebo k přesné lince. Díky tomu, že je tužka voděodolná nebudete se obávat nechtěného rozmazání při kontaktu s vodou. S klidem si svůj make-up můžete vylepšit i když půjdete k vodě, do fitcentra nebo na procházku v dešti. Klíčové vlastnosti tužky na oči Dermacol 12H True Colour EyelinerKrémová tužka na oči ve fialové barvěTužka na oči od Dermacol je voděodolnáDlouhotrvající textura výdrží až 12 hodinTrue Colour Eyeliner se snadno a rychle nanášíTužka je odolná i v extrémních teplotách do 50 °CDermacol 12H True Colour Eyeliner je oftalmologicky testovánaOdstín:10 fialováSložení:mica, cetyl dimethicone, hexadecene, c30-45 alkyl methicone, magnesium silicate, aluminum distearate, c30-45 olefin, tin oxide, caprylic/capric triglyceride, ci 77499, ci 77891, ci 77491, ci 75470

Produkt DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 lze nalézt mezi produkty ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - parametry produktu

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - další zajímavé produkty

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.10 - jak nakoupit nejvýhodnější?