DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01: DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze je tužka na oči, která skvěle podtrhne večerní líčení. Její bronzový odstín doplňují třpytivé odlesky, které nikdo nepřehlédne. Tato oční tužka disponuje příjemnou krémovou texturou, která vaše oko nezatíží a zároveň vydrží na svém místě po dlouhý čas. DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 je navíc voděodolná, vysouvací a snadno se nanáší.  Klíčové vlastnosti tužky na oči DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 je tužka na oči, která je vhodná pro večerní líčeníMá bronzový odstín, doplněný o třpytění a odleskyDisponuje krémovou texturou, která nezatěžuje a vydržíDERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 je vhodná i k nalíčení uvnitř oka, což rozzáří i unavené očiPoužití:Aplikujte dle požadovaného tvaru na dolní či spodní víčko.Po aplikaci jemně zaschne, to zajistí její výdrž.

Tento produkt se nachází v kategorii Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 - parametry produktu

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 - další zajímavé produkty

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Bronze nr.01 - jak nakoupit nejvýhodnější?