DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01: Vytvořte si dokonalý letní look díky DERMACOL Summer Vibes Automatické tužce na oči a rty č.01, která je vysoce pigmentovaná, a proto bude práce s ní hračka. Voděodolná dlouhotrvající tužka má sametovou texturu, snadno se aplikuje a vydrží nekonečnou dobu na oku. DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty má krásnou žlutou barvu. Tužka je oftalmologicky testována a je vhodná i pro nositelky kontaktních čoček. Navíc má univerzální využití, můžete aplikovat i na rty a vytvořit tak barevné kombinace.  Klíčové vlastnosti DERMACOL Summer Vibes Automatické tužky na oči a rty č.01DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 má krásnou žlutou barvu Tužka je voděodolná a dlouhotrvající S vysoce pigmentovanou texturu, díky které se snadno nanáší Po celou dobu zachovává veškerou sytost odstínu DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty je veganská kosmetikaLze použít i na rty a tím vytvořit originální a nepřehlédnutelné líčeníPoužití:Vykreslete linku podél linie řas, a to od vnitřního koutku oka k vnějšímu. Nebo zkuste dvě barevné linky nad sebou. S touto tužkou můžete vytvářet i velmi extravagantní líčení. Pro efekt křídla veďte linku podél horní linie řas a protáhněte mírně nahoru a výrazně dál za vnější koutek. Poté pokračujte tak, že linku povedete v opačném směru pod obočím a ukončete ji přibližně v polovině očního víčka. Vznikne linka ve tvaru V. Rty si obkreslete zvoleným odstínem a nebo je celé vyplňte.

Tento produkt naleznete ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 patří do skupiny produktů Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Tužky na rty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 - parametry produktu

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 - další zajímavé produkty

DERMACOL Summer Vibes Automatická tužka na oči a rty č.01 - jak nakoupit nejvýhodnější?