DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 87 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g - popis produktu

Tužka na oči DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g: Dermacol Matt Black Eyeliner je voděodolná tužka na oči s dlouhotrvajícím matným efektem, která neztrácí intenzitu po více jak 11 hodin. Můžete ji využít i pro vnitřní linku. Její sytě černá barva je vysoce krycí a poskytuje perfektní nalíčení i pro náročné situace. Textura s vosky obsahuje přírodní antioxidanty - vitamíny E a C. Dermacol Matt Black Eyeliner byla oftalmologicky testována a je vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.  Klíčové vlastnosti tužky na oči Dermacol Matt Black EyelinerVoděodolná tužka na očiS dlouhotrvajícím matným efektem, který neztrácí intenzitu více než 11 hodinPerfektní i na vnitřní linkuVitamíny E a C slouží jako přírodní antioxidantyVhodná pro citlivé oči a nositelky kontaktních čočekOftalmologicky testována  Použití:Naneste linku jedním tahem na oční víčko.Složení:Polyethylene, Synthetic Wax, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Mica, Cera Alba, Silica Silylate, Boron Nitride, Isononyl Isononanoate, Polyglyceryl-4 Diisostearate, /Polyhydroxystearate/Sebacate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Pentaerythrityl Tetrabehenate, Stearyl Dimethicone, Synthetic Beeswax, Octadecene, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Cl77499, Cl77007, Cl77510.

Tento produkt naleznete ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g patří do skupiny produktů Tužky na oči, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g - parametry produktu

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g - další zajímavé produkty

DERMACOL Black Sensation Matt Black Eyeliner 0,35 g - jak nakoupit nejvýhodnější?