DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 127 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g - popis produktu

Oční linky DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g: Vytvořte si dokonalé nalíčení očí jako z profesionálního kosmetického salonu. Díky dlouhotrvajícím očním stínům a lince 2v1 DERMACOL Longlasting Intense č. 9 to bude hračka. Perfektně nalíčené oči si můžete užít po celý den. S DERMACOL Longlasting Intense si v mžiku vytvoříte perfektní kouřové líčení či přesnou oční linku. Užijte si intenzivní a syté odstíny, díky vysokému množství pigmentů. Oční stíny a linka se snadno nanášejí, textura se navíc nedrolí a neopadává. Vašemu kočičímu pohledu jen tak někdo neodolá.  Klíčové vlastnosti očních stínů DERMACOL Longlasting Intense Colour č. 9 a linka 2v1Dlouhotrvající efektPro perfektní kouřové líčení a přesnou linkuOční stíny DERMACOL Longlasting Intense Colour č. 9 mají intenzivní a syté odstíny  Vysoké množství pigmentů Nedrolí se a neopadávají Objem 1,6 gJednoduchá aplikace očních stínůSložení:Cyclopentasiloxane, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Cyclohexasiloxane, Isocetyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Synthetic Fluorphlogopite, Cera Alba, Silica, Glyceryl Caprylate, BHT, Tin Oxide, CI 77491, CI 77891

Tento produkt se nachází v kategorii Oční stíny, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Oční linky, patří pod značku DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g - parametry produktu

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g - další zajímavé produkty

DERMACOL Longlasting Intense Colour No.09 Eyeshadow & Eyeliner 1,6 g - jak nakoupit nejvýhodnější?