Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 400 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT - popis produktu

V dnešní době, kdy jsou elektronické hry a obrazovky všude kolem nás, je osvěžující objevit jednoduchou, ale zábavnou hru, která nejen potěší, ale i procvičí dětskou mysl. Rozpoznávání barev Flit je přesně takovým příkladem – paměťová hra, která poskytuje nejen radost, ale i možnost rozvíjet důležité dovednosti. Princip hry je jednoduchý a přesto účinný. Herní deska s kostkou tvoří základ pro spoustu zábavy. Vsuňte kartu s barvami některou z jejích čtyř stran do štěrbiny a zakryjte všechna políčka figurkami. A teď začíná vzrušení! Snažte se odejmout figurky a odhalit stejnou barvu, která právě padla na kostce. Ale pozor, pamatujte si, kde se která barva skrývá! Hra tedy není jen o rozpoznávání barev, ale i o paměti a soustředění. Pro hru je k dispozici 36 figurek a karta s barvami, což poskytuje dostatek variací a možností. Je určena pro 2 hráče, což z ní dělá ideální rodinnou hru pro malé soupeření. Vítězem se stává ten, kdo díky dobře vyvinuté paměti a úspěšným odhadům shromáždí nejvíce figurek. Co je však nejvíce povznášející, je kvalita samotné hry. Vyrobená je z odpovědně získaných materiálů, převážně z odolné překližky a masivního dřeva. Tato hra není jen zábavou pro děti, ale také investicí do kvalitního a trvanlivého produktu, který může posloužit po řadu let. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní dřevěné zpracování Pro 2 hráče Sada obsahuje: 36 figurek Karta s barvami

Produkt Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, papír, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT - parametry produktu

MateriálPapír, Dřevo
TypHry a hlavolamy, Společenské hry
Vhodné od3 let
Hloubka20 cm
Šířka20 cm
Výška4,5 cm
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, papír
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Paměťová hra rozpoznávání barev FLIT - jak nakoupit nejvýhodnější?