Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 287 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná - popis produktu

Vítejte v tradičním světě, kde se strategie, dovednosti a trocha štěstí potkávají každým dnem, hodinou i minutou! Hadi a žebříky, tato klasická desková hra, známá a milovaná rodinami po celém světě, nyní dostává nový život v podobě této dřevěné hry Snakes. Ať už se hraje ve dvou nebo ve čtyřech hráčích, přinese tato hra hodiny zábavy pro všechny věkové kategorie. Hra Snakes obsahuje vše, co potřebujete pro vzrušující hraní. Kostky, herní plán a čtyři barevné figurky - vše je nachystáno tak, abyste si mohli užít soutěžní zábavu. Tato hra je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje její trvanlivost a bezpečnost. Zároveň také splňuje současné evropské bezpečnostní normy. Hadi a žebříky jsou více než jen hrou. Jsou to lekce matematiky, strategie a dovedností, které budou vaše děti provázet celým životem. A co je nejdůležitější, jsou zdrojem nekonečné zábavy pro celou rodinu! Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní zpracování Sada obsahuje: Dřevěnou hrací desku Hrací kostky 4x figurky

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná - parametry produktu

Hmotnost1,01 kg
MateriálDřevo
TypSpolečenské hry
Vhodné od3 let
Hloubka29,5 cm
Šířka29,5 cm
Výška4 cm
Hmotnost1.01 kg
KategorieHračky, Hodiny, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Společenská hra SNAKES 2 vícebarevná - jak nakoupit nejvýhodnější?