Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE - popis produktu

V dnešní době, kdy jsme obklopeni technologií a elektronikou, hledáme způsoby, jak do her opět vnést radostné chvíle sdíleného zážitku a vzájemné interakce. A právě hra řítící se džungle Grange přináší do světa dětských her nový rozměr, spojující zábavu a vzdělání. Tato hra není jen o zábavném rozvíjení koordinace rukou a očí nebo zručnosti, ale také o skvělém způsobu, jak se hravě učit matematiku. Hráči na začátku sestaví zeď z cihliček různých hodnot, které jsou obráceny dolů, aby nebylo vidět, jakým číslem jsou označeny. Na vrchol zdi usadí opičku a banán, a poté začíná vzrušující souboj. S pomocí hůlek hráči střídavě vytlačují cihličky směrem k protihráči, s cílem co nejlépe odhadnout jejich hodnotu a získat co nejvíce bodů. Ovšem opatrně, zeď by neměla padnout! Kdo si nejen udrží zeď ve vzpřímené poloze, ale zároveň získá více bodů, stává se vítězem džungle Grange! Hra je vyrobena z odpovědně získaných materiálů, z odolné překližky a masivního dřeva, což zajišťuje nejen vysokou kvalitu, ale také dlouhou životnost. Atraktivní dřevěné zpracování dodává hře jedinečný vizuální vzhled, který zaujme nejen děti, ale i rodiče. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování Hra pro malé i zkušenější objevitele

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE - parametry produktu

MateriálDřevo
TypHry a hlavolamy, Společenské hry, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Hloubka7,5 cm
Šířka30,2 cm
Výška22 cm
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná motorická hra GRANGE - jak nakoupit nejvýhodnější?