TOM FORD Black Orchid EdP

TOM FORD Black Orchid EdP

TOM FORD Black Orchid EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TOM FORD Black Orchid EdP - popis produktu

Parfémovaná voda TOM FORD Black Orchid EdP:Měli byste zájem opatřit si parfémovanou vodu,, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? TOM FORD Black Orchid EdP je vůně vhodná pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní vůní orientální příměs, ve které dominují intenzivní tóny a neobvyklé kombinace. Neméně podstatnou součástí parfémované vody je vůně orientálních tónů, k níž neodmyslitelně patří kořeněné aroma spojené s vanilkou či pižmem. Tato parfémovaná voda vynikne jak během slavnostnější příležitosti, tak i v zimním období. TOM FORD Black Orchid EdP je původem z Ameriky. Podstatné vlastnosti parfémované vody TOM FORD Black Orchid EdP Parfémovaná voda přizpůsobena ženám Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně TOM FORD Black Orchid EdP: orientální Původem je tato parfémovaná voda z Ameriky

Produkt TOM FORD Black Orchid EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Tom Ford, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Tom Ford v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt TOM FORD Black Orchid EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Tom Ford v nabídce e-shopu Alza.cz.

TOM FORD Black Orchid EdP - parametry produktu

TOM FORD Black Orchid EdP - historie ceny a dostupnosti

TOM FORD Black Orchid EdP - další zajímavé produkty

TOM FORD Black Orchid EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?