BVLGARI Man In Black EdP

BVLGARI Man In Black EdP

BVLGARI Man In Black EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Man In Black EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BVLGARI Man In Black EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, na kterou se vás budou všichni vyptávat? BVLGARI Man In Black EdP poskytuje osobitou vůni pro muže. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická orientální příměs, ve které jsou kombinovány neobvyklé ingredience pro intenzivní výsledek. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně orientálních tónů, a proto voní výrazně jako koření a lehce po vanilce či pižmu. Tato parfémovaná voda vynikne jak během slavnostnější příležitosti, tak i v zimním období. BVLGARI Man In Black EdP pochází z Itálie. Klíčové parametry pánské parfémované vody BVLGARI Man In Black EdP Parfémovaná voda určená pro muže Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně BVLGARI Man In Black EdP: orientální Tato parfémovaná voda byla vytvořena v Itálii Další informace o výrobci BVLGARI Bvlgari je italská značka, kterou vytvořil klenotník Sotirios Voulgarisa v roce 1884 v Římě. Originálním zaměřením byly hodinky, šperky a jiné doplňky. První parfém Bvlgari spatřil světlo světa v roce 1992 a od té doby je oblíbeným u žen i mužů po celém světě. Produkty se pyšní vysokou kvalitou a zároveň designovým zpracováním flakonů.

Produkt BVLGARI Man In Black EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Man In Black EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Man In Black EdP - parametry produktu

BVLGARI Man In Black EdP - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Man In Black EdP - další zajímavé produkty

BVLGARI Man In Black EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?