Tempish S.R.PRO

Tempish S.R.PRO

Tempish S.R.PRO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish S.R.PRO - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish S.R.PRO:Kolečkové brusle Tempish S.R.PRO budou pro vás výborným společníkem, ať už pojedete jen kousek nebo mnoho kilometrů. Mají kolečka o velikosti 76 mm. Brusle s kolečky o takovém průměru jsou vhodné i pro začátečníky. Dočkáte se s nimi totiž vyšší ovladatelnosti. Konstrukce brusle je velmi anatomicky vyrobená i pevná a dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ložiska ABEC 9. Navrženy jsou pro Unisex. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, je u bruslí Tempish přesně 273 mm. Materiálem boty je pak Nylon. V tomto případě se lze spolehnout na čtyři kolečka. Tyto inline brusle mají kolečka s dlouhou životností. Tempish S.R.PRO jsou osazeny kolečky, které jsou upravena pro rychlou jízdu. Tyto kolečka jsou uzpůsobena pro perfektní ovladatelnost brusli. Ta disponují tvrdostí 85A. Podstatné vlastnosti inline bruslí Tempish S.R.PRO Kolečkové brusle Tempish mají kolečka s tvrdostí 85A Mondo point má hodnotu 273 mm Hlavní barva: bílá a černá Osazená ložiska: ABEC 9 Kolečka mají průměr 76 mm Kolečkové brusle Tempish jsou vhodné pro Unisex Výkonnost: sportovní Ložiska jsou kovová Tyto inline brusle Tempish disponují kolečky s dlouhou životností Kolečka pro rychlou jízdu Snadno se ovládají za každé situace

Produkt Tempish S.R.PRO patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish S.R.PRO - parametry produktu

Tempish S.R.PRO - historie ceny a dostupnosti

Tempish S.R.PRO - další zajímavé produkty

Tempish S.R.PRO - jak nakoupit nejvýhodnější?