Tempish Kitty Baby Skate

Tempish Kitty Baby Skate

Tempish Kitty Baby Skate

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 825 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Kitty Baby Skate - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish Kitty Baby Skate:Kolečkové brusle Tempish Kitty Baby Skate vám budou skvělým parťákem při projížďkách ve městě i mimo něj. Mají kolečka o velikosti 64 mm. Kolečka této velikosti jsou vhodná i pro začátečníky. Značí totiž snazší ovladatelnost jízdy. Vnější skořepina je anatomicky tvarovaná z pevného materiálu, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ověřená ložiska 608 Z. Navrženy byly pro dítě. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, je v případě bruslí Tempish celkem 230 mm. Pokud to bude zapotřebí, tak lze botu roztáhnout. Materiálem boty je pak NYLON/VINYL. V tomto případě se můžete spolehnout na tři kolečka. Jejich tvrdost je poté 85A. Významné vlastnosti kolečkových bruslí Tempish Kitty Baby Skate Kolečkové brusle Tempish mají kolečka o tvrdosti 85A Mondo point o hodnotě 230 mm Roztahovací bota prodlužuje využitelnost bruslí Hlavní barva: bílá a růžová Kvalitní certifikovaná ložiska 608 Z Průmer koleček: 64 mm Kolečkové brusle Tempish jsou vhodné pro dítě Výkonnost: začátečník Ložiska jsou kovová

Produkt Tempish Kitty Baby Skate lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish Kitty Baby Skate - parametry produktu

Tempish Kitty Baby Skate - historie ceny a dostupnosti

Tempish Kitty Baby Skate - další zajímavé produkty

Tempish Kitty Baby Skate - jak nakoupit nejvýhodnější?