Tempish Ayroo Top

Tempish Ayroo Top

Tempish Ayroo Top

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Ayroo Top - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish Ayroo Top:Kolečkové brusle Tempish Ayroo Top vás vždy velmi potěší při jakékoliv příležitosti se projet. Mají velká kolečka s průměrem 84 mm. Kolečka s takovým průměrem doporučujeme zkušenějším bruslařům. Velká kolečka znamenají vyšší rychlost, ale navzdory náročnějšímu ovládání. Konstrukce brusle je velmi anatomicky vyrobená i pevná, proto dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ložiska ABEC 9. Navrženy jsou pro muže. Délka vnitřní části brusle, tedy mondopoint, je u bruslí Tempish přesně 263 cm. Materiál vybraný pro botu je pak NYLON/NYLEX. Můžete se spolehnout na čtyři kolečka. Kolečka u těchto inline bruslí mají dlouhou životnost. Kolečka nabízí dokonalou přilnavost. Tato kolečka bruslím dodají perfektní ovladatelnost. Jejich tvrdost je 85A. Nejdůležitější parametry inline bruslí Tempish Ayroo Top Kolečkové brusle Tempish mají kolečka o tvrdosti 85A Mondo point nabývá hodnoty 263 cm Hlavní barva: černá a šedá Kvalitní certifikovaná ložiska ABEC 9 Kolečka mají průměr 84 mm Kolečkové brusle Tempish jsou určeny pro muže Výkonnost: začátečník, rekreační a sportovní Ložiska jsou kovová Tyto inline brusle Tempish jsou vybaveny kolečky s dlouhou životností Perfektní přilnavost k silnici Jsou velmi snadno ovladatelné

Produkt Tempish Ayroo Top patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish Ayroo Top - parametry produktu

Tempish Ayroo Top - historie ceny a dostupnosti

Tempish Ayroo Top - další zajímavé produkty

Tempish Ayroo Top - jak nakoupit nejvýhodnější?