Tempish Wox Uni

Tempish Wox Uni

Tempish Wox Uni

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Wox Uni - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish Wox Uni :Kolečkové brusle Tempish Wox Uni vám budou vždy oporou, ať už pojedete jen kousek nebo mnoho kilometrů. Mají velká kolečka o průměru 84 mm. Velká kolečka doporučujeme zkušenějším bruslařům. Větší kolečka značí vyšší rychlost, avšak na úkor náročnějšího ovládání. Vnější skořepina je anatomicky tvarovaná, proto dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ověřená ložiska ABEC 7. Navrženy jsou především pro Unisex. Mondopoint (vnitřní část brusle) je u bruslí Tempish celkem 248 mm. Materiálem boty je pak NYLON/NYLEX. Můžete se spolehnout celkem na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je poté 85A. Rozhodující vlastnosti kolečkových bruslí Tempish Wox Uni Kolečkové brusle Tempish jsou vybaveny kolečky s tvrdostí 85A Mondo point nabývá hodnoty 248 mm Hlavní barva: červená a šedá Kvalitní ložiska s certifikátem ABEC 7 Průmer koleček: 84 mm Kolečkové brusle Tempish ideální pro Unisex Výkonnost: rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Tempish Wox Uni patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish Wox Uni - parametry produktu

Tempish Wox Uni - historie ceny a dostupnosti

Tempish Wox Uni - další zajímavé produkty

Tempish Wox Uni - jak nakoupit nejvýhodnější?