Tempish Racer Baby Skate

Tempish Racer Baby Skate

Tempish Racer Baby Skate

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 371 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Racer Baby Skate - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish Racer Baby Skate:Kolečkové brusle Tempish Racer Baby Skate vám budou výborným parťákem při vašich projížďkách. Jejich kolečka mají průměr 64 mm. Brusle s kolečky o takovém průměru jsou vhodné i pro začátečníky. Dočkáte se s nimi totiž lehčího ovládání. Hlavní konstrukce brusle je z kvalitního odolného materiálu, díky tomu je velmi odolná a bezpečná. Kolečkové brusle mají ve středech koleček ložiska s certifikací 608 Z. Navrženy jsou především pro dítě. Délka vnitřní části brusle, tedy mondopoint, je v případě bruslí Tempish celkem 205 mm. V případě potřeby lze botu i roztáhnout na jinou velikost. Materiálem konstrukce boty je poté NYLON/VINYL. V tomto případě se lze spolehnout na tři kolečka. Ta disponují tvrdostí 85A. Rozhodující vlastnosti inline bruslí Tempish Racer Baby Skate Kolečkové brusle Tempish disponují kolečky o tvrdosti 85A Mondo point nabývá hodnoty 205 mm Bota se dá v případě potřeby roztáhnout na jinou velikost Převládající barva: černá a zelená Certifikovaná ložiska 608 Z Kolečka mají průměr 64 mm Kolečkové brusle Tempish vhodné pro dítě Výkonnost: začátečník Ložiska jsou kovová

Produkt Tempish Racer Baby Skate lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish Racer Baby Skate - parametry produktu

Tempish Racer Baby Skate - historie ceny a dostupnosti

Tempish Racer Baby Skate - další zajímavé produkty

Tempish Racer Baby Skate - jak nakoupit nejvýhodnější?