Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 870 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle:Kolečkové brusle Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle budou pro vás skvělým společníkem, ať už jste profesionálem nebo jezdíte jen občas. Skořepina brusle je anatomicky tvarovaná z pevného materiálu, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček certifikovaná ložiska ABEC 7. Svým určením jsou ideální pro ženu. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, činí u bruslí Tempish přesných 198 mm. Můžete se spolehnout celkem na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je poté 82A. Podstatné přednosti inline bruslí Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle Kolečkové brusle Tempish jsou osazeny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point s hodnotou 198 mm Převládající barva: červená Certifikovaná ložiska ABEC 7 Kolečkové brusle Tempish pro ženu Ložiska jsou kovová

Produkt Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle - parametry produktu

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle - historie ceny a dostupnosti

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle - další zajímavé produkty

Tempish - Sunny Leopard- trekové brusle - jak nakoupit nejvýhodnější?