Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 331 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky:Trávíte dlouhé hodiny u počítače? Ať už hrajete počítačové hry, pracujete nebo sledujete seriály, jistě po čase cítíte únavu vašich očí. Počítačové brýle vám mohou s tímto problémem pomoci. Brýle na počítač STYLE4 oceníte zejména v kanceláři, ale využijete je i doma. Blokováním modrého světla vás chrání před jeho negativními účinky, jakými jsou únava očí a zhoršená kvalita usínání i spánku. Brýle na počítač STYLE4 zvládnou blokovat 30 % modrého světla. Jsou v klasickém designu, proto nebudou přitahovat zbytečnou pozornost. Nemají skla opatřená dioptriemi. S brýlemi na počítač se eliminuje únava vašich očí, zkvalitní vnímání barev. Mají šířku 12,5 cm a nožičky dlouhé 12,5 cm. Klíčové přednosti brýlí na počítač Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky Unisex brýle na počítač STYLE4 Chrání váš zrak před působením modrého světla Poskytují ochranu proti modrému světlu 30 % Určené pro kancelářské použití Tvar počítačových brýlí: kulaté Plastové obroučky Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle o šířce 12,5 cm Nožičky dlouhé 12,5 cm

Produkt Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky - parametry produktu

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky - historie ceny a dostupnosti

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky - další zajímavé produkty

Style4 Dětské brýle na počítač Toys, 5 variant, 1 - černá + červená nožičky - jak nakoupit nejvýhodnější?