Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná #5565907

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná #5565907

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná #5565907

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 341 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná - popis produktu

Brýle na počítač Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná:Díváte se často do monitoru počítače? Je jedno, jestli surfujete na internetu, hrajete hry anebo píšete emaily, vaše oči jsou neustále nepříjemně namáhány. V takovém případě vám účinnou pomoc nabídnou počítačové brýle. Počítačové brýle STYLE4 byly vyrobeny pro práci v kanceláři, avšak přijdou vám vhod i doma. Poskytovaná ochrana proti modrému světlu má pozitivní vliv také na váš spánek a usínání. Počítačové brýle STYLE4 blokují 30 % modrého světla. Oblíbený klasický design je vhodný pro každý typ obličeje. Jsou bez dioptrií. S počítačovými brýlemi se citelně snižuje míra únavy vašich očí, zdokonalí vnímání barev. Disponují šířkou 14,2 cm a nožičky dlouhé 14 cm. Klíčové vlastnosti brýlí na počítač Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná Unisex brýle na počítač STYLE4 Účinná pomoc proti únavě očí při sledování monitoru počítače Ochrana proti modrému světlu 30 % Určené pro kancelářské využití Tvar brýlí na počítač: kulaté Materiál obrouček je kombinace plast / kov Vlastnosti: snížení únavy očí Brýle jsou široké 14,2 cm Nožičky o délce 14 cm

Produkt Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná #5565907 patří do skupiny produktů Brýle na počítač od značky STYLE4 v nabídce e-shopu Alza.cz.

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná - parametry produktu

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná - další zajímavé produkty

Style4 Brýle na počítač Office - unisex, 5 variant, 2 - černo-stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?