Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 30 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4x židle, 1x stůl Zahradní sestava Yassah se stane nejen dokonalým oživením vaší zahrady či terasy, stane se místem, kde se budete cítit dobře, kde zrelaxujete a odpočinete si s rodinou, či místem, kde si vychutnáte společné chvíle s přáteli. Stabilitu nábytku zajistí pevný hliníkový rám, který se vyznačuje dlouhou životností, odolností vůči korozi a vlivům počasí. Souprava se skládá ze 4 židlí a velkého obdélníkového stolu. Vrchní deska stolu je vyrobena z tvrzeného skla, což zaručuje jeho odolnost a pevnost. Sestava Yassah vás převede do vnějšího světa plného zázraků a radosti. Rozměr - židle: 4x 55cm x 85cm x 55cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 140cm x 75cm x 80cm (š x v x h)Materiál: hliník, tvrzené skloBarva: šedá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c8c8c, materiál je sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c8c8c, materiál je sklo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná patří do skupiny produktů Zahradní stany od značky Sofahouse, barevná verze je 8c8c8c, je vyroben z materiálu sklo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost45 kg
Délka140 cm
Šířka80 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barva8c8c8c
KategorieŽidle, Stany, Jídelní židle, Zahradní židle, Zahradní stany
ZnačkaSofahouse
Barva8c8c8c
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Yassah šedá - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?