Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 28 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4x židle, 1x stůl Krásná a praktická zahradní sestava by měla být součástí každé útulné zahrady či terasy. Pokud jste milovníky teplých letních dnů určitě si pořiďte dřevěnou sestavu Kalkin, která vám zajistí prostor pro 4 osoby. Sestává z praktického stolu a 4 pohodlných židlí. Díky praktickým funkcím skládání lze stůl i židle jednoduše sundat. Tato možnost vám umožní ušetřit velké množství cenného prostoru, kterého má dnes téměř každý nedostatek. Sestavu můžete snadno skladovat, když ji zrovna nepoužíváte nebo ji jednoduše přenést na jiné místo, pokud si přejete změnu. Oživte svou terasu nebo zahradu se zahradní sestavou Kalkin a přenesete se do světa klidu a harmonie. Rozměr - židle: 4x 46cm x 89cm x 43cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 135cm x 74cm x 75cm (š x v x h)Materiál: bukové dřevo, tkanina, ochranná barva na vodní báziBarva: krémová, přírodní hnědá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě c6a27e, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě c6a27e, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost46 kg
Délka135 cm
Šířka75 cm
Výška74 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieŽidle, Jídelní židle, Zahradní židle
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalkin - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?