Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 80 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6x židle, 1x stůl Zahradní sestava Abrienda se stane praktickým doplňkem každé zahrady. Promění vaši zahradu či terasu na oázu klidu a místo plné odpočinku. Spojení kovové konstrukce s prvky hnědé barvy dokáže vytvořit v exteriéru velice útulnou atmosféru, která bude každodenním potěšením pro vaše oči. Stolní deska poskytuje ideální místo pro všechny vaše oblíbené dobroty a nápoje. Dopřejte si odpočinek a příjemné posezení při dobrém jídle či kávě. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl, který vám řada zahradního nábytku Abrienda nabízí. Rozměr - židle: 6x 57cm x 90cm x 63cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 150cm x 90cm (š x h)Materiál: hliník, dřevoBarva: antracitová, hnědá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní stany od značky Sofahouse, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná - parametry produktu

Hmotnost51 kg
Délka150 cm
Šířka90 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieŽidle, Stany, Jídelní židle, Zahradní židle, Zahradní stany
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Abrienda antracitová - 6-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?