Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 42 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi - 4 x židle, 1 x stůl Designová zahradní jídelní sestava Nofi se stane poutavým prvkem každé zahrady nebo terasy. Stolová deska z teakového dřeva působí stylově a přírodně. Hliníkové nohy zajišťují stabilitu a dlouhou životnost. Jídelní souprava se snadno čistí a je odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Vhodná pro každodenní používání v exteriéru. Oslní vás svým komfortem a vytvoří příjemnou atmosféru. Dopřejte si společné chvíle s rodinou nebo přáteli při dobrém jídle. Rozměr - židle: 56cm x 70cm x 80cm (š x h x v)Rozměr - stůl: 90cm x 90cm x 75cm (š x h x v)Materiál: teakové dřevo, hliníkMateriál - sedák: olefin (polypropylen) - UV odolnost více než 800 hodinTloušťka: stůl: 1,5mm hliník, stolička: 1,2mm hliníkBarva: přírodní, béžová

Produkt Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě c6a27e, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě c6a27e, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná - parametry produktu

Hmotnost35 kg
Délka90 cm
Šířka90 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieŽidle, Jídelní židle, Zahradní židle
ZnačkaHigold
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nofi 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?