Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 21 125 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4 x židle, 1 x stůl Zahradní jídelní sestava Brus vám zpříjemní posezení s rodinou na terase či zahradě. Tato elegantní souprava se odlišuje zejména matrací, která je zajímavě připevněna na kovových sedačkách. Díky kvalitním a odolným materiálům je tato sestava vysoce odolná vůči vlivům počasí. Zpříjemněte si posezení na teplém slunci kvalitní soupravou v moderním designu. Sestava je vhodná pro umístění do exteriérů, ale i do interiérů. Krása a elegance v každém detailu. Sestava Brus vás převede do vnějšího světa plného zázraků a radosti. Rozměr - stůl: 90cm x 75cm x 90cm (š x v x h)Rozměr - židle: 55,5cm x 85cm x 57,5cm (š x v x h)Materiál: hliníkMateriál - sedák: tkaninaBarva: černá

Produkt Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost61 kg
Délka90 cm
Šířka90 cm
Výška75 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Jídelní židle, Zahradní židle
ZnačkaHigold
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?