Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 77 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad - 6 x židle, 1 x stůl Zahradní jídelní sestava Nomad představuje přirozenou touhu člověka jít stále vpřed. Díky kvalitním a odolným materiálem je tato sestava vysoce odolná vůči vlivům počasí. Rozhodnutí je jen na vás, kde ji umístěte - ať do jídelny, kuchyně nebo zahrady. Zpříjemněte si posezení na teplém slunci kvalitní soupravou v moderním designu. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl, který vám sestava Nomad nabízí. Vychutnejte si dobré jídlo a čas strávený s rodinou. Rozměr - židle: 56cm x 61cm x 86cm (š x h x v)Rozměr - stůl: 160cm x 100cm x 77cm (š x h x v)Materiál: hliníkMateriál - sedák: nepromokavý UV materiál SunbrellaBarva: bílá, černá, šedá

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná - parametry produktu

Hmotnost82 kg
Délka160 cm
Šířka100 cm
Výška77 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Jídelní židle, Zahradní židle
ZnačkaHigold
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní sestava HIGOLD Nomad 6-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?